Unsoppable Lifestyle

Unstoppable Wat Doet Dit Bedrijf?

Unstoppable is het bedrijf achter De Bol Masterclass. Het bedrijf zit gevestigd in Amsterdam en helpt ondernemers en particulieren om geld te verdienen vanuit het comfort van je eigen huis. Dit doen zij onder andere door je een training te bieden waarbij je gaat leren om een succesvolle e-commerce business op te bouwen. Bekijk de review over De Bol Masterclass maar eens, je komt dan alles te weten over de training. En mocht je nog niet voldoende informatie hebben, dan kan je altijd nog één van onze kennisbank artikelen bekijken over de training. Klik hieronder op de rode link om de gratis training van De Bol Masterclass te volgen.

=> JA IS GOED IK WIL DE GRATIS TRAINING VAN DE BOL MASTERCLASS VOLGEN EN KLIK NU HIER OM NAAR DE TRAINING TE GAAN!

Van Pizza Bezorger Tot Miljonair Jia Ruan Deed Het!

Als je op de website kijkt van JIa kom je zijn volledige verhaal tegen, dit verhaal is best indrukwekkend als je je bedenkt dat Jia die nu Unstoppable runt ook maar een simpele pizza bezorger was. Zo zie je maar dat alles mogelijk is, als je je schouders er maar onder zet.

Ik weet nog heel goed dat mijn handen er bijna af vroren in de winter toen ik werkte als pizzabezorger. Als ik bij de klanten aanbelde kon ik even mijn handen opwarmen aan de onderkant van de pizzadoos. Zo luid de tekst op de website van Unstoppable.

Unstoppable

Geen Slaaf Op Kantoor!

Het verhaal gaat verder, Jia wilde geen slaaf worden en van 9 tot 17 uur in een saai kantoor zitten om zijn werk te doen. Nee hij wilde ondernemen, zelf het heft in eigen hand nemen om meer uit het leven te kunnen halen. Jij wilt dit waarschijnlijk ook, anders was je nu niet op deze website beland toch?

Als jij ook ondernemend bent, en niet heel je leven lang in een saai kantoor wilt zitten raden we je sowieso aan om de gratis training van Jia Ruan eens te bekijken. Je leert dan meer over De Bol Masterclass en je kunt bekijken of de training echt iets voor je is.

Het Mislukken Van Zijn Eerste Socialmedia Business

Het runnen van een eigen onderneming is niet altijd makkelijk, dit ondervond Jia ook nadat hij met het idee kwam om zijn eigen socialmedia agency op te zetten. Hij reisde door heel het land, had een dikke creditcard schuld en uiteindelijk ook nog eens nul klanten. Je begrijpt natuurlijk dat dit geen succes was.

Welke kant moest Jia nu op? Hij was gestopt met school, er was geen inkomen meer en er bestond een grote schuld! Dit was niet iets waar Jia op gerekend had, en zijn ouders waren ook niet bepaald trots om een zoon te hebben met een hoge schuld.

Zijn Eerste Succes Dankzij Coaching En Daarna Een Eigen E-Commerce Bedrijf.

De volgende stap van JIa was dat hij naar een seminar ging, dit op uitnodiging van een vriend. Tijdens het seminar ontmoete Jia een man die vertelde dat hij een methode had gevonden die hem 10.000 euro per maand opleverde met e-commerce.

Vervolgens volgde Jia Ruan privé coaching (Dit koste hem wel €250 per uur) Maar kwam er al snel achter dat het echt mogelijk was om geld te verdienen met e-commerce. De Eerste maanden gingen nog niet zo hart maar de derde maand verdiende hij al €20.000+

=> STOP MET ZOEKEN EN START VANDAAG JE EIGEN SUCCESVOLLE E-COMMERCE BUSINESS KLIK HIER OM TE BEGINNEN!

De Bol Masterclass Leert Je Om Hetzelfde Te Doen

Tegenwoordig leert Jia Ruan je om hetzelfde te doen. Je leert hoe je door-middel van het slim gebruik maken van het platform van Bol.com geld kunt verdienen door-middel van e-commerce. Je gaat ontdekken hoe je slim en goedkoop producten kunt inkopen, en hoe je deze met heel veel winst kunt doorverkopen.

De Training is compleet online te volgen, je hoeft er dus niet de deur voor uit. Verder is  het zo dat je wekelijkse groepscoaching krijgt en dat er soms ook offline meetings zijn waar je al je vragen kunt stellen.

De Gegevens Van Unstoppable

Het bedrijf achter De Bol Masterclass is dus het bedrijf Unstoppable. Je kunt het bedrijf zien als een aanbieder van een digitaal product, en daarbij is het ook nog zo dat je online coaching krijgt om van je eigen onderneming een succes te kunnen maken.

Het bedrijf zit gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 104 in Amsterdam. En de K.V.K gegevens zijn: 71014543. Mocht je zelf de gegevens willen nakijken dan raden we je aan om de website van De Kamer van Koophandel eens te bezoeken. Je vind hier allerlei informatie over bedrijven.

Hoe Nu Starten Met De Bol Masterclass?

We raden je sowieso aan om alle artikelen op deze website eens goed door te lezen, je krijgt dan echt een totaalbeeld van wat je van De Bol Masterclass kunt verwachten. Mocht je alle artikelen hebben doorgelezen, meld je dan ook even aan voor de gratis training van Jia Ruan.

Je krijgt dan een duidelijker beeld van De Bol Masterclass. Je kunt dan ook beter beslissen of deze training ook echt iets voor je is. Klik hieronder op de rode link om naar de training te gaan en meld je aan. Wij wensen je alvast heel veel succes met het maken van de juiste keuze.

=> JA IK WIL NU BEGINNEN MET DE BOL MASTERCLASS EN KLIK HIER OM DE GRATIS TRAINING TE VOLGEN.

Meer Lezen In Onze Bol Masterclass Kennisbank?

We kunnen het ons voorstellen dat je eerst nog wat meer artikelen wenst te lezen voordat je besluit of je wil starten met De Bol Masterclass. Klik daarom op één van de onderstaande artikelen om door onze kennisbank te scrollen.

  1. Wat is De Bol Masterclass?
  2. Voor wie is De Bol Masterclass geschikt?
  3. Wil je De Bol Masterclass kopen? Lees eerst de meest gestelde vragen.