Bol Masterclass prijs

Bol Masterclass Kosten Wat Is De Prijs Van De Training?

De kosten van De Bol Masterclass zijn bij een eenmalige betaling slechts €997 we raden je daarom ook zeker aan om voor de eerste optie te gaan. Want als je voor de tweede optie gaat betaal je namelijk meer, dit betreft een betaling in termijnen, je betaald dan vijf keer een bedrag van €250 wat in totaal neer komt op een bedrag van €1250. Kies dus voor de eerste optie en zorg ervoor dat je niet teveel betaald. Klik hieronder op de rode link om de meest recente aanbieding van De Bol Masterclass te bekijken of om direct te kiezen voor een directe betaling of betaling in termijnen. (Klik op de rode link om te starten)

=> JA IK WIL VANDAAG STARTEN MET DE BOL MASTERCLASS EN KLIK HIER OM DE MEEST RECENTE AANBIEDING VAN DE TRAINING TE BEKIJKEN. (KLIK HIER)

Betaal De Bol Masterclass In  ËËN Keer En Voorkom Hogere Kosten

Als je kiest voor een betaling in termijnen betaal je aanzienlijk hogere kosten. We weten dat het best een grote investering is om in één keer een groot bedrag te betalen, maar zo zorg je er wel voor dat je veel minder voor de training betaald. Na je betaling krijg je direct toegang tot de training.

Het is dus niet het geval dat je nog een paar dagen moet wachten totdat je kunt beginnen. Dus ga vandaag nog aan de slag met De Bol Masterclass en zorg ervoor dat je binnenkort ook je eigen online e-commerce business hebt.

Bol Masterclass kosten

Betaling Verloopt via Paypro Via Je Eigen Bankomgeving

Het is nog wel even belangrijk om je te vertellen dat de betaling van De Bol Masterclass verloopt via de betaalprovider Paypro, je kunt je betaling vervolgens wel gewoon doen zoals je normaal gesproken gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Ideal, Paypal of Bancontact.

Zorg ervoor dat als je al ingeschreven bent bij de Kamer van Koophandel je het juiste B.T.W nummer invult. Er word dan geen B.T.W in rekening gebracht. Lees ook onze andere kennisbank artikelen om meer te weten te komen over De Bol Masterclass.

 

=> WACHT  NIET LANGER! KLIK HIER OM DE MEEST RECENTE AANBIEDING VAN DE BOL MASTERCLASS TE BEKIJKEN (KLIK NU HIER)

Meer Lezen Over De Bol Masterclass?

Het is handig als je nog meer artikelen uit onze kennisbank doorneemt, zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je begint aan de training. Klik simpelweg op het artikel van je keuze en neem het kennisbank artikel op je gemakje door. Wij wensen je alvast heel veel succes met het maken van de juiste keuze.

  1. Bol Masterclass Kennisbank
  2. Bekijk onze Bol Masterclass Review
  3. Bol Masterclass Kopen? Lees onze meest gestelde vragen!